Pentru rezervari ne puteti contacta telefonic la : +40751.998.241/242
Humus cu nuci și alune, sfeclă roșie și ierburi aromatice. Un strop de culoare roșu aprins, aroma ierburilor provençale, a alunelor de pădure și nucilor Pecan te vor înălța ușor deasupra pământului.
Ceres, zeița romană a agriculturii, căsătoriei și a morții.
Brânză de capră coaptă rostogolită în fistic, cu salată verde Mesclun, roșii cherry, afine, dressing de lămâie cu ulei de măsline și piure de mango cu aromă și gust desăvârșit .
Apollo, zeul grec al profeției, artei, muzicii, hranei, medicinii și mânuirii arcului.
Fasole românească fiartă la foc mic și făcăluită bine, cu ceapă prăjită crocant în ulei de măsline extra-virgin, jumări de porc Mangalița, recunoscut pentru grăsimea savuroasă fără pic de colesterol, lângă pâine cu cartofi.
Vulcan, zeul roman al focului.
Ciorba zilei este proaspăt făcută de bucătarii noștri din cele mai bune ingrediente: legume și carne fragedă puse la foc domol și lăsate să se transforme într-un preparat delicios, nelipsit din orice bucătărie care se respectă. O licoare delicioasă pentru trup și suflet.
Proserpina, zeița greacă a fertilității și primăverii.
Cea mai gustoasă și fragedă parte dintr-un pui întreg crescut la sol și gătit în vid cu mirodenii, așezată pe un pat de piure de cartofi aromat cu trufe și amestecat cu unt, alături de un morcov crocant, sparaghel tras în tigaie cu unt și usturoi, și acoperit cu un sos de ciuperci aromate.
Uranus, zeul grec al cerului.
Sarmale de vită în foi de viță de vie, fierte la cuptor în oală de pământ. Gustul mâncării făcute de bunica în copilărie se transformă din amintire în experiență reală și trece din generație în generație ca o poveste.
Vesta, zeița romană a vetrei, căminului și vieții de familie.
Paste proaspete cu gălbenuș de ou, sos delicios de busuioc proaspăt, usturoi și cimbru. Pentru că bucătarul nostru șef este un artizan al gustului, celelalte ingrediente vor fi alese de el în funcție de inspirație în ziua în care ne treceți pragul.
Jupiter, zeul roman al fulgerului și tunetului.
Piept de rață la cuptor, cartofi dauphinoise cu trufe aromate, alături de piure de țelină coaptă în crustă de sare, morcovi unși cu miere și trași în tigaie la foc mic, cu sos de Fetească Negră și portocale zemoase.
Venus, zeița romană a vegetației, primăverii, dragostei și frumuseții.
Cremă de zahăr brun caramelizat, cu textură delicată, din lapte proaspăt și ou, cu aromă de vanilie și miros de lavandă, toate calibrate și îmbinate pentru a da ideii de răsfăț o nouă dimensiune.
Trivia, zeița romană a magiei și vrăjitoriei.